Lirik Lagu Konco Mesra – Nella Karisma

Koleksi Lagu Dangdut Terbaik

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar ning atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar ning atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Janeku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Share ke teman kamu: