Lirik Lagu Meni Geuleuh – Doel Sumbang

Lagu Terbaik Doel Sumbang

Cih naha bet kitu
Teu parugu da mimitina
Kapan urang wawuh ge
Karak mangkukna

Ukur babaturan
Teu beda eujeung nu lian
Naha atuh
Ujug-ujug timburuan

Popolotot ih meni geuleuh
Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh
Heuheuy deudeuh

Ih meni geuleuh
Popolotot ih meni geuleuh
Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh

Heuheuy deudeuh
Ih meni geuleuh
Cing atuh sing era
Ulah sok timburu kuda
Jol Tetenjrag

Timbu ka jalu batur
Cih naha bet kitu
Teu parugu da mimitina
Kapan urang wawuh ge

Karak mangkukna
Ukur babaturan
Teu beda eujeung nu lian
Naha atuh
Ujug-ujug timburuan
Popolotot ih meni geuleuh

Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh
Heuheuy deudeuh
Ih meni geuleuh

Popolotot ih meni geuleuh
Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh
Heuheuy deudeuh

Ih meni geuleuh
Cing atuh sing era
Ulah sok timburu kuda
Jol Tetenjrag
Timbu ka jalu batur

Popolotot ih meni geuleuh
Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh
Heuheuy deudeuh
Ih meni geuleuh

Popolotot ih meni geuleuh
Buad baeud ih meni geuleuh
Kabogoh ge lain
Meni geuleuh
Heuheuy deudeuh
Ih meni geuleuh

Video Klip Lagu Meni Geuliuh – Doel Sumbang

Share Juga dong, di Sosmed Kamu:
DigitalOcean Referral Badge