Lirik Lagu Nami Abdi Jurig – Doel Sumbang

Lagu Terbaik Doel Sumbang

Nepangkeun nami abdi jurig
Padamelan ngaheureuyan
Dugikeun ka nyilakakeun
Teu di kampung teu di kota
Pokona di mana-mana

Nepangkeun nami abdi jurig
Rerencangan jalmi ageung
Sobat dalit konglomerat
Sareng pajabat nu bangsaat
Nu sok nipu rakyat

Abdi resep bergaul sareng aranjeunna
Teu seuer carios nu penting seueur artos
Halal-haram tara janteun pasualan
Nu penting makmur
Wareg beuteung wareg bujur

Nepangkeun nami abdi jurig
Upami salira kabita
Palay ngajago di dunia
Kedah siga aranjeunna
Halalkeun sagala cara.

Akherat mah kumaha jaga
Nepangkeun nami abdi jurig
Padamelan ngaheureuyan
Dugikeun ka nyilakakeun
Teu di kampung teu di kota

Pokona di mana-mana
Nepangkeun nami abdi jurig
Rerencangan jalmi ageung
Sobat dalit konglomerat
Sareng pajabat nu bangsaat

Nu sok nipu rakyat
Abdi mah resep bergaul jeung aranjeunna
Teu seuer carios nu penting seueur artos
Halal-haram tara janteun pasualan
Nu penting makmur

Wareg beuteung wareg bujur
Nepangkeun nami abdi jurig
Upami salira kabita
Palay ngajago di dunia

Kedah siga aranjeunna
Halalkeun sagala cara.
Akherat mah kumaha jaga

Video Klip Lagu Nami Abdi Jurig – Doel Sumbang

Share Juga dong, di Sosmed Kamu:
DigitalOcean Referral Badge