Lirik Lagu Urang Sunda – Doel Sumbang

Lagu Terbaik Doel Sumbang

Urang Sunda ka marana?
Urang Sunda di marana?
Urang Sunda, urang mana?
Urang Sunda, anjeun saha?

Naha ngan saukur nu ngeusian Pulau Jawa?
Naha ngan saukur lalajo bari tumenta?
Gancang geura hudang buka ceuli buka mata
Geura tembongkeun urang Sunda oge bisa

Tembongkeun urang ge bisa mela nagara
Tembongkeun urang ge bisa jadi pamingpin
Urang ge bisa nangtung ajeg jeung kawasa
Lain saukur bisa unggeuk jeung kumawula

Si Kabayan urang Sunda
Urang Sunda lain Si Kabayan
Si Kabayan urang Sunda
Urang Sunda ulah jadi Si Kabayan

Anu karesepna ngan ukur ngagere ceuli
Anu karesepna ngan ukur heuay nundutan
Anu karesepna ngan ukur diuk ngalamun
Atawa calangap ngitungan bentang di langit

Mun urang kabeh reueus jadi urang Sunda
Pikiran deui naon nu dipikareueus
Lamun urang Sunda kabeh jadi Si Kabayan
Kuring melang hiji waktu urang kababayan

Urang bakal kababayan
Ukur bisa kababayan
Salawasna kababayan
Si Kabayan urang Sunda

Urang Sunda lain Si Kabayan
Si Kabayan urang Sunda
Urang Sunda ulah jadi Si Kabayan

Anu karesepna ngan ukur ngagere ceuli
Anu karesepna ngan ukur heuay nundutan
Anu karesepna ngan ukur diuk ngalamun
Atawa calangap ngitungan bentang di langit

Lamun urang kabeh reueus jadi urang Sunda
Pikiran deui naon nu dipikareueus
Lamun urang Sunda kabeh jadi Si Kabayan
Kuring melang hiji waktu urang kababayan

Urang bakal kababayan
Ukur bisa kababayan
Salawasna kababayan
Si Kabayan urang Sunda

Urang Sunda lain Si Kabayan
Si Kabayan urang Sunda
Urang Sunda ulah jadi Si Kabayan

Video Klip Lagu Urang Sunda – Doel Sumbang

Share Juga dong, di Sosmed Kamu:
DigitalOcean Referral Badge