.

Lirik Lagu Cublak-Cublak Suweng

Koleksi Terbaik Lagu Anak

Cublak-cublak suweng
suwenge ting gelenter
Mambu ketudhung gudhel
Pak Gempong lera lere
Sapa ngguyu ndelikake
Sir sir pong dele gosong
Sir sir pong dele gosong