.

Lirik Lagu Sayang – Via Vallen

Koleksi Lagu Dangdut Terbaik

Sayang,
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang,
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak cobo ngelalekke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Duko pujane ati nanging kowe ora ngerti
Kowe sing tak wanti-wanti
Malah jebul saiki kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo
Yowes rapopo insya Allah aku iso lilo

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas…. aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang,
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang,
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing iso dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu sing cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Ake welasno kangmas… Aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap kowe bali ning njero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane ning ati
Mung kanggo sliramu
Cintamu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas….. aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi