Lirik Lagu Kataji – Yura Yunita

Lirik Lagu Kataji – Yura Yunita

Uuuh…
Anjeun mentang asmara
Uuuh…
Rasa di awang-awang
Uh uh uh uh uuuuh
Uh uh uh uh uuuuh

Uuuh…
Sanajan kuring geus apal
Uuuh…
Anjeun mah tukang jegal
Uuuh…
Anjeun ngan ukur ulin ulinkeun rasa
Rasa

Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji
Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet kataji

Uuuh… hmmm…

Uuuh…
Cidra kalim ku cinta
Uuuh…
Bohong kasapu asih
Uuuh…
Kaduyung deudeuh
Kuring naroma cinta
Cintana

Na kunaon
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet kataji

Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo

Kataji kataji kataji kataji…

Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji
Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet kataji
Uuuhh…